ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mandje riet kunststof met handvaten 29 cm assorti

Mandje riet kunststof met handvaten 29 cm assorti


Ontdek de veelzijdigheid van ons Mandje Riet Kunststof met Handvaten 29 cm Assorti Geef uw tafel een charmante uitstraling met ons Mandje Riet Kunststof met Handvaten 29 cm Assorti. Dit mandje, vervaa

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van ons Mandje Riet Kunststof met Handvaten 29 cm Assorti

Geef uw tafel een charmante uitstraling met ons Mandje Riet Kunststof met Handvaten 29 cm Assorti. Dit mandje, vervaardigd uit stevig gevlochten kunststof, is niet alleen een stijlvolle, maar ook een praktische aanvulling op uw huishouden. Of het nu gaat om het serveren van brood, toast en eieren bij het ontbijt, of om het presenteren van fruit en snacks gedurende de dag, dit mandje is uw perfecte partner. Het kan zelfs dienen als een handig opbergmandje voor uw keukengerei, speelgoed, kantoorbenodigdheden en meer. Met zijn handige handvaten is het gemakkelijk te verplaatsen en te dragen. Het mandje wordt geleverd in een assortiment van blauw en/of oranje, wat een levendige kleurtoets aan uw interieur toevoegt.

Een voordelige en praktische oplossing voor uw opslag- en serveerbehoeften

Zoekt u een goedkope, maar toch stijlvolle oplossing voor uw opslag- en serveerbehoeften? Dan is ons Mandje Riet Kunststof met Handvaten 29 cm Assorti de ideale keuze. Het is niet alleen toepasbaar in de keuken, maar ook in de woonkamer, kinderkamer of op kantoor. Of u nu een gezellige brunch organiseert, een picknick plant of gewoon een plek nodig hebt om uw spullen netjes te houden, dit mandje is er voor u. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor housewarmings, verjaardagen of andere speciale gelegenheden.

Productspecificaties

  • Type: Mandje Riet Kunststof met Handvaten
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Assorti (blauw en/of oranje)
  • Afmetingen: ca. 29x28x8 cm
  • Vorm: Rechthoekig
  • Gebruik: Serveren, opslag

Productinformatie

Artikelnummer:
36021
Gewicht artikel (kg):
0.24
EAN:
5414841868142
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod