ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Dvd Cd marker stift 2 stuks

Dvd Cd marker stift 2 stuks


DVD CD Marker Stift 2 Stuks: Onmisbaar voor uw Collectie Onze set van twee DVD CD marker stiften is de perfecte aanvulling op uw kantoorbenodigdheden of thuiscollectie. De set bevat een blauw en zwart

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

DVD CD Marker Stift 2 Stuks: Onmisbaar voor uw Collectie

Onze set van twee DVD CD marker stiften is de perfecte aanvulling op uw kantoorbenodigdheden of thuiscollectie. De set bevat een blauw en zwart schrijvende permanent marker, ideaal voor het nauwkeurig en duidelijk beschrijven van uw DVDs, CDs en CD-ROMs. Met een afmeting van ongeveer 13,5x1 cm per stift, liggen deze markers prettig in de hand voor een soepele schrijfervaring.

Betaalbaar en Praktisch: DVD CD Markers

Zoekt u een voordelige oplossing om uw digitale schijven te organiseren? Dan zijn onze goedkope DVD CD marker stiften precies wat u nodig heeft. Deze set is niet alleen betaalbaar, maar ook uiterst praktisch voor het markeren van uw multimedia collectie. Met de keuze tussen blauw en zwart kunt u gemakkelijk onderscheid maken tussen verschillende soorten data of genres. Dit is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn of haar digitale archief overzichtelijk en toegankelijk wilt houden.

Productspecificaties:

  • Aantal: 2 stuks
  • Kleuren: Blauw en Zwart
  • Type: Permanent marker
  • Toepassing: DVD's, CD's, CD-ROMs
  • Afmetingen: ca. 13,5x1 cm per stift

Productinformatie

Artikelnummer:
91997
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
8718158109873
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod