ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Memobord kind Disney Princess

Memobord kind Disney Princess


Memobord kind Disney Princess Op zoek naar een leuk en praktisch memobord voor jouw kleine prinses? Dan is dit memobord kind Disney Princess perfect! Met dit memobord kan jouw kind van alles opschrijv

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Memobord kind Disney Princess

Op zoek naar een leuk en praktisch memobord voor jouw kleine prinses? Dan is dit memobord kind Disney Princess perfect! Met dit memobord kan jouw kind van alles opschrijven zodat ze niets meer vergeet. Daarnaast kunnen er ook briefjes of foto's met behulp van een magneet op het bord worden geplakt. Het bord is eenvoudig schoon te vegen met een doekje. Het wordt geleverd met een marker en ophangkoord, dus je kunt het direct ophangen. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. De afmetingen van het memobord zijn ongeveer 40,5x30,8 cm.

Memobord kind Disney Princess - praktisch en voordelig

Dit memobord kind Disney Princess is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Jouw kind kan er van alles opschrijven en er briefjes of foto's op plakken. Het is een handige manier om dingen te onthouden en georganiseerd te blijven. Bovendien is dit memobord voordelig geprijsd, dus je hoeft niet diep in de buidel te tasten. Het is perfect voor in de kinderkamer, op school of voor andere gelegenheden waarbij je dingen wilt onthouden.

Productspecificaties:

  • Memobord kind Disney Princess
  • Afmetingen: ca. 40,5x30,8 cm
  • Inclusief marker en ophangkoord
  • Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
JE7100040
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
8714143711212
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod