ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mengkom kunststof met tuit

Mengkom kunststof met tuit


Mengkom kunststof met tuit Deze mengkom van kunststof is een onmisbaar hulpmiddel in elke keuken. Met een inhoud van ca. 3 liter biedt de mengkom voldoende ruimte voor het mengen van verschillende in

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Mengkom kunststof met tuit

Deze mengkom van kunststof is een onmisbaar hulpmiddel in elke keuken. Met een inhoud van ca. 3 liter biedt de mengkom voldoende ruimte voor het mengen van verschillende ingrediënten. De antislip bodem zorgt ervoor dat de kom stevig op het aanrecht blijft staan tijdens het mengen. Bovendien is de mengkom voorzien van een handige schenktuit, waardoor het eenvoudig is om vloeibare etenswaren te mengen en te gieten. De afmeting van de mengschaal is ca. 26,5x13,5 cm, waardoor hij compact genoeg is om gemakkelijk op te bergen in je keukenkast.

Goedkope mengkom kunststof met tuit

Ben je op zoek naar een voordelige mengkom van kunststof met een handige tuit? Dan is deze mengkom precies wat je nodig hebt! Naast zijn scherpe prijs biedt deze mengkom dezelfde functionaliteit en kwaliteit als duurdere varianten. Met een inhoud van ca. 3 liter en een antislip bodem is deze mengkom ideaal voor het mengen van allerlei ingrediënten. Dankzij de handige schenktuit kun je ook gemakkelijk vloeibare etenswaren mengen en serveren. Bestel nu deze goedkope mengkom kunststof met tuit en maak het mixen en mengen in de keuken een stuk eenvoudiger!

Productspecificaties:

  • Materiaal: Kunststof
  • Inhoud: ca. 3 liter
  • Antislip bodem
  • Met handige schenktuit
  • Afmeting: ca. 26,5x13,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92096
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
8719202215458
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod