ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mengkom rvs met standaard

Mengkom rvs met standaard


Verrijk uw keuken met de RVS Mengkom met standaard Onze Mengkom RVS met standaard is een must-have voor elke thuischef. Deze ruime roestvrijstalen mengschaal komt met een aparte losse standaard, waar

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Verrijk uw keuken met de RVS Mengkom met standaard

Onze Mengkom RVS met standaard is een must-have voor elke thuischef. Deze ruime roestvrijstalen mengschaal komt met een aparte losse standaard, waardoor het gebruiksgemak aanzienlijk wordt verhoogd. De mengkom is voorzien van een schaalverdeling tot 2500 ml en heeft een royale inhoud van ongeveer 3 liter. Of u nu een ervaren kok bent of een beginner, deze mengkom met standaard is de perfecte aanvulling op uw keukenbenodigdheden. De afmetingen van de mengschaal inclusief de standaard zijn ongeveer 27,5x11,5 cm.

Voordelige Mengkom RVS met standaard: Uw ideale keukenpartner

Of u nu een groot feest organiseert of een intiem diner voor twee, onze voordelige RVS mengkom met standaard maakt het bereiden van uw favoriete gerechten een fluitje van een cent. Deze goedkope mengkom is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en past perfect in elke keuken. Het is het ideale hulpmiddel voor het mengen van ingrediënten voor bakrecepten, salades, marinades en nog veel meer. De losse standaard maakt het mogelijk om de kom op de perfecte hoogte te plaatsen, waardoor het mengen en roeren gemakkelijker wordt.

Productspecificaties van de RVS Mengkom met standaard

- Materiaal: Roestvrijstaal - Aparte losse standaard - Schaalverdeling tot 2500 ml - Inhoud: ca. 3 liter - Afmeting mengschaal incl. standaard: ca. 27,5x11,5 cm - Ideaal voor het mengen van ingrediënten voor bakrecepten, salades, marinades etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
93054
Gewicht artikel (kg):
0.56
EAN:
8718158905765
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod