ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Messenblok rvs 7 dlg

Messenblok rvs 7 dlg


Messenblok rvs 7 dlg Het Messenblok rvs 7 dlg is een must-have voor elke keuken. Dit stijlvolle en praktische messenblok bevat 6 messen met een lemmet van roestvrij staal. De messen zijn voorzien van

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Messenblok rvs 7 dlg

Het Messenblok rvs 7 dlg is een must-have voor elke keuken. Dit stijlvolle en praktische messenblok bevat 6 messen met een lemmet van roestvrij staal. De messen zijn voorzien van een comfortabel kunststof handvat, waardoor ze gemakkelijk en veilig in de hand liggen.

Met deze complete messenset ben je voorzien van alle benodigdheden om moeiteloos te snijden, hakken en schillen. Het messenblok bevat een koksmes, vleesmes, uitbeenmes, schilmes, keukenmes en een schaar. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken staat, deze messenset is geschikt voor elke gelegenheid.

De afmetingen van het messenblok inclusief de messen zijn ongeveer 11,5x6,5x33,5 cm. Dit compacte formaat zorgt ervoor dat het messenblok niet te veel ruimte inneemt op je aanrecht, maar toch alle messen veilig en georganiseerd opbergt.

Met het Messenblok rvs 7 dlg haal je een kwalitatief hoogwaardige en veelzijdige messenset in huis. Bestel deze voordelige en praktische set vandaag nog en ervaar het gemak en plezier van koken met professionele messen!

Productinformatie

Artikelnummer:
92466
Gewicht artikel (kg):
0.61
EAN:
8718158872180
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod