ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mini Combinatietang 120 mm Arrow

Mini Combinatietang 120 mm Arrow


Mini Combinatietang 120 mm Arrow: Een onmisbaar stuk gereedschap De Mini Combinatietang 120 mm Arrow is een essentieel hulpmiddel voor elke hobbyist en doe-het-zelver. Deze compacte tang, ook wel min

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Mini Combinatietang 120 mm Arrow: Een onmisbaar stuk gereedschap

De Mini Combinatietang 120 mm Arrow is een essentieel hulpmiddel voor elke hobbyist en doe-het-zelver. Deze compacte tang, ook wel minitang of hobbytang genoemd, is speciaal ontworpen voor fijne en nauwkeurige werkzaamheden. Met een afmeting van 12x5x2 cm is de tang klein genoeg om in elk gereedschapskist te passen, maar krachtig genoeg om de klus te klaren. Of je nu draad moet knippen, buigen of vastpakken, de Mini Combinatietang 120 mm Arrow is je go-to gereedschap.

Voordelig en veelzijdig: De Mini Combinatietang 120 mm Arrow

Zoek je een goedkoop, maar betrouwbaar stuk gereedschap dat je bij diverse klussen kunt gebruiken? De Mini Combinatietang 120 mm Arrow is een voordelige keuze die je niet teleur zal stellen. Deze tang is perfect voor het werken aan sieraden, modelbouw, elektronica en andere precisieklussen. Het is de ideale tool voor elke gelegenheid waarbij je een stevige grip en nauwkeurige controle nodig hebt.

Productspecificaties van de Mini Combinatietang 120 mm Arrow

- Producttype: Mini Combinatietang - Merk: Arrow - Afmeting: 12x5x2 cm - Gewicht: 120 mm - Materiaal: Metaal - Kleur: Zilver - Toepassing: Knippen, buigen, vastpakken - Geschikt voor: Sieraden, modelbouw, elektronica, etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
91654
Gewicht artikel (kg):
0.01
EAN:
8717344990899
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod