ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mini frituurmand medium goud

Mini frituurmand medium goud


Mini frituurmand medium goud Deze kleine goudkleurige frituurmand is ideaal voor het bereiden van een kleine hoeveelheid snacks of een enkele portie patat. Met een afmeting van ca. 23x11x13,5 cm is di

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Mini frituurmand medium goud

Deze kleine goudkleurige frituurmand is ideaal voor het bereiden van een kleine hoeveelheid snacks of een enkele portie patat. Met een afmeting van ca. 23x11x13,5 cm is dit mini frituurmandje perfect voor het frituren van kleine gerechten. Bovendien kunt u het mandje direct gebruiken om het eten in te serveren, waardoor het een handige en stijlvolle toevoeging is aan uw tafel.

Dit mini frituurmandje is niet geschikt voor de vaatwasser, dus het wordt aanbevolen om het met de hand schoon te maken voor optimale duurzaamheid. Met een afmeting van ca. 11x14x6,5 cm biedt het mandje voldoende ruimte voor uw snacks of patat.

Met de Mini frituurmand medium goud kunt u eenvoudig en snel heerlijke snacks bereiden. Het is perfect voor gezellige avonden met vrienden of familie, maar ook voor feestjes en andere gelegenheden waarbij u kleine hapjes wilt serveren. Daarnaast is dit frituurmandje ook ideaal voor mensen die alleen wonen en af en toe willen genieten van een portie versgebakken patat.

Specificaties:

  • Kleur: Goud
  • Afmeting totaal: ca. 23x11x13,5 cm
  • Afmeting mandje: ca. 11x14x6,5 cm
  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Productinformatie

Artikelnummer:
93193
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8719202624182
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod