ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mini frituurmandje klein goud

Mini frituurmandje klein goud


Ontdek het Mini Frituurmandje Klein Goud Ervaar het plezier van het frituren met ons Mini Frituurmandje Klein Goud. Dit charmante, goudkleurige mandje is een geweldige aanvulling op uw keukengereedsc

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek het Mini Frituurmandje Klein Goud

Ervaar het plezier van het frituren met ons Mini Frituurmandje Klein Goud. Dit charmante, goudkleurige mandje is een geweldige aanvulling op uw keukengereedschap. Het is perfect voor het frituren van kleine hoeveelheden snacks zoals bitterballen, kipnuggets en meer. Het unieke ontwerp maakt het ook een uitstekende keuze voor het serveren van uw gerechten, het toevoegen van een vleugje elegantie en stijl aan uw tafel. Het mandje is niet geschikt voor de vaatwasser en heeft een totale afmeting van ca. 19x9x9,5 cm, terwijl het mandje zelf ca. 9x11x6,5 cm meet.

Voordelig en veelzijdig Mini Frituurmandje Klein Goud

Ons Mini Frituurmandje Klein Goud is een voordelige oplossing voor al uw frituurbehoeften. Het is een goedkope, maar effectieve manier om uw favoriete snacks te bereiden en te serveren. Dit veelzijdige mandje is niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor speciale gelegenheden zoals feestjes, picknicks of familiebijeenkomsten. Het is een leuke en unieke manier om uw gasten te verrassen en uw gerechten op een creatieve manier te presenteren.

Productspecificaties van het Mini Frituurmandje Klein Goud

- Kleur: Goud - Niet geschikt voor de vaatwasser - Totale afmeting: ca. 19x9x9,5 cm - Afmeting mandje: ca. 9x11x6,5 cm - Ideaal voor het frituren van kleine hoeveelheden snacks - Kan ook gebruikt worden voor het serveren van gerechten - Perfect voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
93191
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8719202624267
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod