ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mini Parfum Black Onyx Gold Onyx Lady 15 ml

Mini Parfum Black Onyx Gold Onyx Lady 15 ml


Mini Parfum Black Onyx Gold Onyx Lady 15 ml De Mini Parfum Black Onyx Gold Onyx Lady 15 ml is een handig klein flesje parfum dat je gemakkelijk kunt meenemen in je handtas, rugzak of auto. Het is de p

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Mini Parfum Black Onyx Gold Onyx Lady 15 ml

De Mini Parfum Black Onyx Gold Onyx Lady 15 ml is een handig klein flesje parfum dat je gemakkelijk kunt meenemen in je handtas, rugzak of auto. Het is de perfecte metgezel voor onderweg, zodat je altijd kunt genieten van een heerlijke geur, waar je ook bent.

Gold Onyx Lady is een verleidelijke en frisse geur met een samenstelling van onder andere framboos, oranjebloesem, jasmijn, citroen en honing. Deze combinatie zorgt voor een unieke geurervaring die je de hele dag door kunt dragen.

Dit mini parfum van het merk Black Onyx is niet alleen handig en draagbaar, maar ook nog eens voordelig. Het is een betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief parfum van hoge kwaliteit. Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon een dagelijkse geur wilt dragen, dit mini parfum is geschikt voor elke gelegenheid.

Productspecificaties:

  • Inhoud: 15 ml
  • Geur: Gold Onyx Lady
  • Samenstelling: Framboos, Oranjebloesem, Jasmijn, Citroen, Honing
  • Merk: Black Onyx

Productinformatie

Artikelnummer:
92709
Merk:
Black Onyx
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8712828280022
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod