ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mini Parfums Black Onyx Display 120 st

Mini Parfums Black Onyx Display 120 st


Overzicht van de Mini Parfums Black Onyx Display 120 st De Mini Parfums Black Onyx Display is een prachtige collectie van 120 dames en heren parfums, zorgvuldig samengesteld voor de echte parfumliefhe

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Overzicht van de Mini Parfums Black Onyx Display 120 st

De Mini Parfums Black Onyx Display is een prachtige collectie van 120 dames en heren parfums, zorgvuldig samengesteld voor de echte parfumliefhebber. Deze compacte parfum set bevat een breed scala aan geuren, variërend van de exotische Bijou Dor voor vrouwen tot de krachtige Gold Onyx voor mannen. Daarnaast bevat de set ook unisex parfums zoals Pure One. Elk parfum heeft een inhoud van 15 ml, perfect voor het uitproberen van verschillende geuren of voor op reis. Bovendien worden er 10 gratis testers meegeleverd, zodat je de verschillende geuren kunt uitproberen voordat je ze draagt.

Voordelige Mini Parfums Black Onyx Display 120 st

De Mini Parfums Black Onyx Display is niet alleen een geweldige manier om een breed scala aan geuren te ervaren, maar het is ook een zeer voordelige optie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe geur voor dagelijks gebruik, een speciale geur voor een avondje uit, of een uniek cadeau voor een geliefde, deze parfumset is de perfecte keuze. Met zoveel geuren om uit te kiezen, is er altijd wel een die bij elke gelegenheid past.

Productspecificaties van de Mini Parfums Black Onyx Display 120 st

- Producttype: Mini Parfums Black Onyx Display - Aantal: 120 stuks - Inhoud per parfum: 15 ml - Inclusief: 10 gratis testers - Verscheidenheid aan geuren: dames, heren en unisex - Merk: Black Onyx - Bijzondere geuren in de set: Bijou Dor Female, Dolce Donna Light Blue Female, Female Erotics, Fundamentals Black for men, Gold Onyx for men, Gold Onyx Lady, Male Erotics, Pure One Unisex, Shahana Classique female, Springtime Flowers Female.

Productinformatie

Artikelnummer:
91607
Merk:
Black Onyx
Gewicht artikel (kg):
10
EAN:
8712828280541
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod