ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mini schildersezel met canvas doek

Mini schildersezel met canvas doek


Mini schildersezel met canvas doek De Mini schildersezel is een klein houten schildersezeltje met een canvas schildersdoek van 7x7 cm. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die graag schilderen en

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Mini schildersezel met canvas doek

De Mini schildersezel is een klein houten schildersezeltje met een canvas schildersdoek van 7x7 cm. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die graag schilderen en het daarna bijvoorbeeld willen weggeven. De afmetingen van de ingevouwen ezel zijn ongeveer 13x9x1,8 cm.

Deze Mini schildersezel is perfect voor kleine kunstenaars. Het is een voordelige optie en biedt veel mogelijkheden voor creativiteit. Het is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, schoolprojecten of gewoon een leuke activiteit thuis. Met deze mini-ezel kunnen kinderen hun artistieke vaardigheden ontwikkelen en hun eigen kunstwerken creëren.

Productspecificaties:

  • Klein houten schildersezeltje
  • Canvas schildersdoek van 7x7 cm
  • Afmeting ingevouwen ezel: ca.13x9x1,8 cm

Met deze Mini schildersezel kunnen kinderen op een leuke en voordelige manier hun creativiteit uiten. Het is een geweldig cadeau voor verschillende gelegenheden. Bestel nu en laat de kleine kunstenaars aan de slag gaan!

Productinformatie

Artikelnummer:
92876
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252983714
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod