ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Mini ventilator

Mini ventilator


Mini ventilator Met deze handige mini handventilator met foam propellors en halskoord heeft u altijd verkoeling bij de hand. De mini ventilator is compact van formaat en gemakkelijk mee te nemen, waar

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Mini ventilator

Met deze handige mini handventilator met foam propellors en halskoord heeft u altijd verkoeling bij de hand. De mini ventilator is compact van formaat en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het ideaal is voor onderweg, op reis, tijdens het sporten of gewoon thuis. Met de foam propellors zorgt de ventilator voor een aangename bries zonder harde geluiden. Het halskoord zorgt ervoor dat u de ventilator gemakkelijk om uw nek kunt hangen, zodat u uw handen vrij hebt. De mini ventilator werkt op 2 AA penlite batterijen, niet inbegrepen. Deze handventilator wordt assorti kleur uitgeleverd, waardoor u altijd een verrassende kleur ontvangt. De afmeting van de ventilator is ca. 10,5x4,5x3 cm.

Mini handventilator voor verkoeling onderweg

Deze mini ventilator is de perfecte metgezel voor warme zomerdagen. Dankzij het compacte formaat kunt u de ventilator gemakkelijk meenemen in uw tas of zak, zodat u altijd verkoeling bij de hand heeft. Of u nu onderweg bent naar het strand, een festival, een picknick of gewoon in de stad loopt, deze mini ventilator zorgt ervoor dat u het hoofd koel kunt houden. Het is ook een handig accessoire tijdens het sporten, zodat u tijdens het hardlopen, fietsen of fitnessen kunt genieten van een verfrissende bries. Met de foam propellors en het halskoord is deze mini ventilator niet alleen functioneel, maar ook comfortabel in gebruik.

Productspecificaties:

- Afmeting: ca. 10,5x4,5x3 cm
- Werkt op 2 AA penlite batterijen (niet inbegrepen)
- Assorti kleur uitgeleverd
- Compact en draagbaar
- Foam propellors voor een aangename bries
- Inclusief halskoord voor gemakkelijk dragen

Productinformatie

Artikelnummer:
91807
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8718158574879
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod