ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Dekoratie onderbord goud 33 cm

Dekoratie onderbord goud 33 cm


Decoratie kerst onderbord goud 33 cm. Stevig rond goudkleurig kunststof deco onderbord met brede rand voor het maken van bloemstukken, als kaarsenbord op tafel etc. Met dit bord brengt u de ultieme ke

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Decoratie kerst onderbord goud 33 cm.
Stevig rond goudkleurig kunststof deco onderbord met brede rand voor het maken van bloemstukken, als kaarsenbord op tafel etc.
Met dit bord brengt u de ultieme kerst-sfeer in huis.
Dit bord is niet geschikt voor het serveren van eten.
Afmeting decobord: ca. 33x1,5 cm.

Een gouden onderbord is veel meer dan alleen een functioneel stuk serviesgoed. Het is een decoratief item dat een statement maakt en elke tafelsetting transformeert in iets bijzonders. Of je nu een verjaardagsfeestje, een bruiloft of een kerstdiner organiseert, een gouden onderbord is een must-have om de tafel extra elegantie te geven.

Het gouden onderbord past perfect bij andere decoratieve elementen, zoals kaarsen, servetten en bloemen. Het zorgt voor een perfecte balans tussen klassiek en modern en past bij elke kleur en stijl. Het is een tijdloos stuk dat keer op keer opnieuw kan worden gebruikt en altijd een wow-factor zal hebben.

Als je op zoek bent naar een manier om je tafelsetting naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan zeker een gouden onderbord. Het zal een onvergetelijk detail zijn dat je gasten zal imponeren en de feestelijke sfeer compleet zal maken.

Productinformatie

Artikelnummer:
92501
Gewicht artikel (kg):
0.33
EAN:
4326470135216
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod