ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Modulix speelgoed bouwblokken 25 delig

Modulix speelgoed bouwblokken 25 delig


Ontdek de wereld van Modulix speelgoed bouwblokken Ontketen de creativiteit van je kind met deze 25-delige set Modulix speelgoed bouwblokken. Deze kleurrijke en draaibare bouwstenen zijn ontworpen om

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de wereld van Modulix speelgoed bouwblokken

Ontketen de creativiteit van je kind met deze 25-delige set Modulix speelgoed bouwblokken. Deze kleurrijke en draaibare bouwstenen zijn ontworpen om de verbeelding te prikkelen en de fijne motoriek te stimuleren. De blokken zijn gemakkelijk in elkaar te klikken, waardoor ze ideaal zijn voor kleine handjes om mee te spelen. Of je nu een slang, een vogel, een slak of zelfs een kerk wilt bouwen, de mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige speelblokken.

Voordelig en veelzijdig speelgoed voor elke gelegenheid

De Modulix speelgoed bouwblokken zijn niet alleen een voordelige keuze, maar ook een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een verjaardag, kerst of gewoon als een spontaan cadeau, deze bouwblokken zijn een hit bij kinderen van alle leeftijden. Bovendien zijn deze bouwstenen niet alleen goedkoop, maar ook uiterst veelzijdig en bieden ze uren speelplezier.

Productsamenstelling van de Modulix speelgoed bouwblokken

De Modulix speelgoed bouwblokken set bestaat uit 25 kunststof blokken. Elke bouwsteen meet ongeveer 4x4 cm, wat de perfecte maat is voor kleine handjes om vast te houden en mee te spelen. De set wordt geleverd in een doos met afmetingen van ongeveer 20,5x10x12,5 cm. Het is belangrijk op te merken dat de afmetingen van het artikel kunnen variëren.

Productinformatie

Artikelnummer:
53525
Afmetingen:
- x - x - cm
Afmetingen verpakking:
10 x 21 x 12,5 cm
Gewicht artikel (kg):
0.43
EAN:
2121210000739
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod