ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Moker Benson Profi met rubber dop 1 KG

Moker Benson Profi met rubber dop 1 KG


Moker Benson Profi met rubber dop 1 KG De Moker Benson Profi met rubber dop 1 KG is een professionele moker die perfect is voor het zwaardere werk, zoals stratenmakers en andere bouwklussen. Deze moke

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Moker Benson Profi met rubber dop 1 KG

De Moker Benson Profi met rubber dop 1 KG is een professionele moker die perfect is voor het zwaardere werk, zoals stratenmakers en andere bouwklussen. Deze moker heeft een geheel met rubber omgeven stalen steel, waardoor je een stevige grip hebt tijdens het gebruik. Daarnaast wordt de moker geleverd met een rubberen dop, waardoor je nauwkeurig kunt werken zonder beschadigingen achter te laten. De afmeting van de moker zonder dop is ongeveer 27x9,5x4 cm.

Moker Benson Profi 1000 gram met rubber dop

De Moker Benson Profi 1000 gram met rubber dop is een krachtige moker die ideaal is voor diverse toepassingen. Of je nu aan het klussen bent in de tuin, aan het straten bent of andere bouwwerkzaamheden uitvoert, deze moker staat voor je klaar. Met zijn geheel met rubber omgeven stalen steel biedt hij een stevige grip en de meegeleverde rubberen dop zorgt voor nauwkeurigheid en bescherming. Met een afmeting van ongeveer 27x9,5x4 cm is deze moker handzaam en gemakkelijk in gebruik.

Specificaties:

  • Gewicht: 1 KG / 1000 gram
  • Met rubberen dop
  • Afmeting zonder dop: ca. 27x9,5x4 cm
  • Geheel met rubber omgeven stalen steel

Productinformatie

Artikelnummer:
92180
Gewicht artikel (kg):
1.66
EAN:
8717729114889
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod