ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Zen monnik met kaarshouder polystone 22 cm

Zen monnik met kaarshouder polystone 22 cm


Zen Monnik met Kaarshouder Polystone 22 cm Dit prachtige beeldje van een Zen monnik, vervaardigd uit polystone, is een ware blikvanger in elk interieur. De monnik, uitgevoerd in een rustgevende zilver

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Zen Monnik met Kaarshouder Polystone 22 cm

Dit prachtige beeldje van een Zen monnik, vervaardigd uit polystone, is een ware blikvanger in elk interieur. De monnik, uitgevoerd in een rustgevende zilverkleur, straalt sereniteit uit en brengt een kalmerende sfeer in uw leefruimte. De monnik houdt een theelichthouder in zijn handen, waarin een klein kaarsje of theelichtje geplaatst kan worden. Deze Zen monnik, ook wel bekend als een boeddhistische monnik, is een mooi symbool van innerlijke rust en spiritualiteit.

Voordelig en veelzijdig toepasbaar

Dit Zen monnik beeldje is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een veelzijdig decoratief stuk. Het kan dienen als sfeerverlichting op een rustig avondje thuis, of als een stijlvolle toevoeging aan uw meditatiehoek. Daarnaast is het een prachtig en betaalbaar geschenk voor vrienden en familie bij diverse gelegenheden zoals verjaardagen, housewarmings of als een uniek cadeau voor een yogaliefhebber.

Productspecificaties

- Producttype: Zen monnik met kaarshouder - Materiaal: Polystone - Kleur: Zilver - Afmetingen: Ca. 22,5x18x13 cm - Afmeting artikel: 17 x 12.5 x 22 cm - Geschikt voor: Theelichtje of klein kaarsje Let op: kaarsje of theelichtje niet inbegrepen.

Productinformatie

Artikelnummer:
58097
Afmetingen:
17 x 12.5 x 22 cm
Gewicht artikel (kg):
0.74
EAN:
8714075308702
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod