ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Muizenval diervriendelijk

Muizenval diervriendelijk


Muizenval diervriendelijk Met deze kunststof val kunt u muizen levend vangen. De muizenval diervriendelijk is een effectieve oplossing voor het bestrijden van muizen zonder ze schade toe te brengen. D

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Muizenval diervriendelijk

Met deze kunststof val kunt u muizen levend vangen. De muizenval diervriendelijk is een effectieve oplossing voor het bestrijden van muizen zonder ze schade toe te brengen. Door middel van het wipmechanisme loopt de muis makkelijk in de val, maar kan er niet meer uitkomen doordat de klep sluit. Dit zorgt ervoor dat u de gevangen muis op een andere locatie kunt vrijlaten, waardoor het een diervriendelijke oplossing is voor een vervelend probleem.

Muizenval diervriendelijk: een voordelige oplossing

De muizenval diervriendelijk is niet alleen effectief, maar ook nog eens goedkoop en voordelig. Met deze val kunt u op een betaalbare manier muizen vangen en ze vervolgens op een diervriendelijke manier verwijderen. Of het nu gaat om een muizenplaag in uw huis, schuur of tuin, deze muizenval is geschikt voor diverse gelegenheden. Met de afmeting van ca. 16,5x3,5x4 cm is de muizenval compact en gemakkelijk te plaatsen op plekken waar muizen vaak actief zijn.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen: ca. 16,5x3,5x4 cm
  • Werking: Wipmechanisme
  • Diervriendelijk: Ja

Productinformatie

Artikelnummer:
92904
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8718375334737
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod