ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Multischep groot 40 cm

Multischep groot 40 cm


Multischep groot 40 cm Deze handige grote multischep is overal inzetbaar. Met een lengte van 40 cm is deze schep perfect voor het scheppen van tuinaarde, diervoeder, strooizout, meel, water en nog

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Multischep groot 40 cm

Deze handige grote multischep is overal inzetbaar. Met een lengte van 40 cm is deze schep perfect voor het scheppen van tuinaarde, diervoeder, strooizout, meel, water en nog veel meer. Dankzij het multifunctionele ontwerp kunt u deze schep voor diverse doeleinden gebruiken. De multischep is gemaakt van stevig kunststof, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. Met de afmetingen van ca. 40x14x9 cm is deze schep groot genoeg voor al uw klussen.

Multischep groot 40 cm - Voordelig en veelzijdig

Op zoek naar een goedkope en voordelige multischep? Dan is deze multischep groot 40 cm de perfecte keuze voor u. Met zijn scherpe prijs-kwaliteitverhouding biedt deze schep u een uitstekende prijs voor een hoogwaardig product. Deze multifunctionele schep is niet alleen praktisch, maar ook betaalbaar. Profiteer van de veelzijdigheid van deze schep en bespaar tegelijkertijd geld.

Productspecificaties

  • Afmetingen: ca. 40x14x9 cm
  • Materiaal: Stevig kunststof
  • Kleur: Groen
  • Geschikt voor: Tuinaarde, diervoeder, strooizout, meel, water, enz.

Productinformatie

Artikelnummer:
92668
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8712349030557
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod