ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Naainaalden 60 dlg

Naainaalden 60 dlg


Naainaalden 60 dlg De Naainaalden 60 dlg set is een must-have voor elke naailiefhebber. Met deze set heb je maar liefst 59 verschillende naainaalden tot je beschikking, samen met een handige draaddoor

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Naainaalden 60 dlg

De Naainaalden 60 dlg set is een must-have voor elke naailiefhebber. Met deze set heb je maar liefst 59 verschillende naainaalden tot je beschikking, samen met een handige draaddoorsteker. De naalden hebben verschillende afmetingen, waaronder 9 cm, 7 cm, 6,7 cm, 4,2 cm en 3,5 cm, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor je naaiprojecten.

Voordelige Naainaalden set 60 delig

Op zoek naar een voordelige naainaaldenset? Dan is de Naainaalden set 60 delig precies wat je nodig hebt. Met deze set ben je voorzien van een breed scala aan naainaalden, waardoor je voor elke gelegenheid de juiste naald bij de hand hebt. Of je nu kleding wilt repareren, een knoop wilt aanzetten of een creatief naaiproject wilt starten, met deze set ben je altijd goed voorbereid. De naalden hebben verschillende afmetingen, waardoor je voor elk type stof de juiste naald kunt kiezen. En met de handige draaddoorsteker wordt het inrijgen van de naalden een fluitje van een cent.

Productspecificaties:

  • Set van 59 verschillende naainaalden
  • Inclusief draaddoorsteker
  • Afmetingen naalden: 9 cm, 7 cm, 6,7 cm, 4,2 cm en 3,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92369
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252953571
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod