ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Nagelborstel hout 2 stuks

Nagelborstel hout 2 stuks


Over Nagelborstel Hout 2 Stuks Verzorg je nagels tot in de perfectie met onze houten nagelborstels. Deze set van twee nagelborstels is ontworpen om vuil en onzuiverheden effectief te verwijderen, voor

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Over Nagelborstel Hout 2 Stuks

Verzorg je nagels tot in de perfectie met onze houten nagelborstels. Deze set van twee nagelborstels is ontworpen om vuil en onzuiverheden effectief te verwijderen, voor schonere, gezondere nagels. Elke borstel is vervaardigd uit hout, waardoor het een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief is voor plastic borstels. De borstels hebben een handzaam formaat van ongeveer 10x4x3,5 cm, waardoor ze gemakkelijk in je handtas passen voor onderweg.

Toepassing en Gelegenheden

Deze houten nagelborstels zijn een voordelige keuze voor iedereen die waarde hecht aan nagelhygiëne. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik thuis, maar ook handig om mee te nemen op reis of naar je werk. Bovendien zijn ze een geweldig cadeau-idee voor beauty- en wellnessliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een goedkoop hulpmiddel voor je dagelijkse nagelverzorgingsroutine of een doordacht cadeau voor een vriendin, deze nagelborstels zijn een praktische en betaalbare oplossing.

Productspecificaties

  • Product: Nagelborstel Hout
  • Aantal: 2 stuks
  • Materiaal: Hout
  • Afmetingen: ca. 10x4x3,5 cm
  • Toepassing: Voor het reinigen van nagels

Productinformatie

Artikelnummer:
92094
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8718375334423
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod