ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Nagelvijlen set 24 delig

Nagelvijlen set 24 delig


Nagelvijlen set 24 delig De Nagelvijlen set 24 delig is een must-have voor iedereen die graag zijn of haar nagels verzorgt. Met deze set heb je altijd de juiste nagelvijl bij de hand, ongeacht de gew

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Nagelvijlen set 24 delig

De Nagelvijlen set 24 delig is een must-have voor iedereen die graag zijn of haar nagels verzorgt. Met deze set heb je altijd de juiste nagelvijl bij de hand, ongeacht de gewenste lengte of vorm van je nagels. De set bestaat uit 24 nagelvijlen in verschillende maten, variërend van ongeveer 10 tot 18 cm. Zo kun je altijd de perfecte vijl kiezen die bij jouw nagels past. De afmeting van de verpakking is ongeveer 25x16x1 cm, waardoor je de set gemakkelijk kunt opbergen of meenemen.

Goedkope en voordelige Nagelvijlen set

Ben je op zoek naar een goedkope en voordelige nagelvijlen set? Dan is de Nagelvijlen set 24 delig precies wat je nodig hebt. Met deze set krijg je maar liefst 24 nagelvijlen voor een zeer betaalbare prijs. Hierdoor hoef je niet meer naar de nagelsalon te gaan en kun je zelf eenvoudig en voordelig je nagels verzorgen. Deze set is perfect voor zowel beginners als ervaren nagelverzorgers en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Productspecificaties Nagelvijlen set 24 delig:

  • Aantal: 24 nagelvijlen
  • Maten: variërend van ca. 10 tot 18 cm
  • Afmeting verpakking: ca. 25x16x1 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93550
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711252672069
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod