ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Nietmachine Soho 16 cm

Nietmachine Soho 16 cm


Nietmachine Soho 16 cm De Nietmachine Soho groot 16 cm is een stevige niettang die perfect geschikt is voor het gebruik van standaard 24/6 nietjes (niet inbegrepen). Met deze handige nietmachine kunt

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Nietmachine Soho 16 cm

De Nietmachine Soho groot 16 cm is een stevige niettang die perfect geschikt is voor het gebruik van standaard 24/6 nietjes (niet inbegrepen). Met deze handige nietmachine kunt u moeiteloos documenten, papieren en andere materialen aan elkaar bevestigen. De nietmachine wordt assorti kleur uitgeleverd in groen, blauw en/of rood, waardoor u altijd een kleur heeft die bij uw persoonlijke voorkeur past. Met een afmeting van ongeveer 16x3,8x7 cm is deze nietmachine compact en gemakkelijk op te bergen.

Voordelige Nietmachine Soho 16 cm

Op zoek naar een goedkope en voordelige nietmachine? Dan is de Nietmachine Soho 16 cm de perfecte keuze voor u. Met zijn betaalbare prijs en hoge kwaliteit is deze nietmachine een uitstekende investering voor zowel thuisgebruik als op kantoor. Profiteer van de voordelige prijs en bestel vandaag nog uw eigen Nietmachine Soho 16 cm!

Productspecificaties:

  • Stevige niettang geschikt voor standaard 24/6 nietjes (niet inbegrepen)
  • Assorti kleur uitgeleverd in groen, blauw en/of rood
  • Afmeting nietmachine: ca. 16x3,8x7 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93535
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8713261789721
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod