ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Nijptang 8 Benson

Nijptang 8 Benson


Nijptang 8 Benson De Nijptang 8 Benson is een solide gereedschap met een scherpe knipkant, vervaardigd uit gehard staal. Met een afmeting van 18x5x2 cm is deze nijptang een handige toevoeging aan jou

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Nijptang 8 Benson

De Nijptang 8 Benson is een solide gereedschap met een scherpe knipkant, vervaardigd uit gehard staal. Met een afmeting van 18x5x2 cm is deze nijptang een handige toevoeging aan jouw gereedschapscollectie.

Voordelige Nijptang 8 Benson

Ben je op zoek naar een goedkope nijptang van hoge kwaliteit? Dan is de Nijptang 8 Benson de perfecte keuze voor jou. Met deze voordelige nijptang kun je moeiteloos verschillende materialen knippen en vastpakken, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten. Kies voor betaalbaarheid en functionaliteit met deze voordelige nijptang.

Productspecificaties:

  • Model: Nijptang 8 Benson
  • Materiaal: Gehard staal
  • Afmetingen: 18x5x2 cm

Met de Nijptang 8 Benson heb je een handig gereedschap in handen voor al je knip- en vastpakwerkzaamheden. Het geharde staal zorgt voor duurzaamheid en scherpte, terwijl de afmetingen van 18x5x2 cm zorgen voor een comfortabele grip. Bestel vandaag nog jouw voordelige Nijptang 8 Benson en maak jouw kluswerk gemakkelijker en efficiënter.

Productinformatie

Artikelnummer:
91909
Gewicht artikel (kg):
0.36
EAN:
8717729115190
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod