ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Notitieboek zeemeermin

Notitieboek zeemeermin


Notitieboek zeemeermin Met het schattige Schrijfboek A5 meisjes zeemeermin haal je de magie van de oceaan naar je bureau. Dit spiraal notitieboek is perfect voor alle zeemeerminliefhebbers. Het bevat

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Notitieboek zeemeermin

Met het schattige Schrijfboek A5 meisjes zeemeermin haal je de magie van de oceaan naar je bureau. Dit spiraal notitieboek is perfect voor alle zeemeerminliefhebbers. Het bevat 80 vel gelinieerd papier, zodat je genoeg ruimte hebt om al je gedachten, ideeën en notities op te schrijven. De harde kaft is voorzien van een prachtige 3D afbeelding van zeemeerminnen, waardoor het notitieboek er extra speciaal uitziet. De afmetingen van dit meiden notitieboekje zijn ongeveer 21,7x15,7x2,1 cm.

Voordelig en stijlvol

Ben je op zoek naar een goedkoop notitieboek met een prachtige zeemeerminnenprint? Dan is dit Schrijfboek A5 meisjes zeemeermin de perfecte keuze voor jou. Naast dat het voordelig is, is het ook nog eens stijlvol en trendy. Met dit notitieboekje kun je jouw persoonlijkheid en liefde voor zeemeerminnen op een betaalbare manier laten zien. Het is een geweldige aanvulling op je school- of kantoorbenodigdheden.

Productspecificaties:

  • Notitieboek zeemeermin
  • Schrijfboek A5 formaat
  • 80 vel gelinieerd papier
  • Harde kaft met 3D zeemeerminnen afbeelding
  • Afmetingen: ca. 21,7x15,7x2,1 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92478
Gewicht artikel (kg):
0.34
EAN:
8714627047943
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod