ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Onderzetter pan vierkant chroom

Onderzetter pan vierkant chroom


Productbeschrijving Maak kennis met onze vierkante, verchroomde pan onderzetter. Deze robuuste pannensteun, vervaardigd uit draadmetaal, is zowel stijlvol als praktisch. Met een formaat van ongeveer 2

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Maak kennis met onze vierkante, verchroomde pan onderzetter. Deze robuuste pannensteun, vervaardigd uit draadmetaal, is zowel stijlvol als praktisch. Met een formaat van ongeveer 22x22x1,8 cm, biedt deze vierkante pannenonderzetter een ideaal oppervlak om uw hete pannen veilig op te plaatsen. Het ontwerp van de verchroomde onderzetter is eenvoudig maar effectief, met een minimalistische esthetiek die in elke keuken past. Deze panhouder is meer dan alleen een functioneel keukenaccessoire, het is een aanvulling op uw kookervaring.

Voordelig en veelzijdig

Deze voordelige onderzetter pan vierkant chroom is een must-have voor elke keuken. Het is de perfecte oplossing om uw aanrecht of tafelblad te beschermen tegen hitte en mogelijke brandvlekken. Of u nu een informeel etentje organiseert of een uitgebreid diner voor familie en vrienden, deze goedkope pannenonderzetter is altijd handig. Het is ook ideaal voor dagelijks gebruik, waardoor het een praktische en betaalbare aanvulling is op uw keukenbenodigdheden.

Productspecificaties

  • Type: Onderzetter pan vierkant chroom
  • Materiaal: Verchroomd draadmetaal
  • Afmetingen: ca. 22x22x1,8 cm
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Chroom
Deze vierkante, verchroomde pan onderzetter is een onmisbaar item in elke keuken. Het biedt niet alleen bescherming voor uw oppervlakken, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan uw keuken.

Productinformatie

Artikelnummer:
91963
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8711295184901
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod