ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ontbijtplank snijplank hout 7 delig

Ontbijtplank snijplank hout 7 delig


Productbeschrijving: Houten Ontbijtplank Snijplank Set - 7 Delig Ontwaak elke ochtend met het rustieke gevoel van een gezellige landelijke keuken met onze houten ontbijtplank snijplank set. Deze set

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Houten Ontbijtplank Snijplank Set - 7 Delig

Ontwaak elke ochtend met het rustieke gevoel van een gezellige landelijke keuken met onze houten ontbijtplank snijplank set. Deze set bestaat uit zes stijlvolle ontbijtplankjes en een handige houder, ideaal voor het serveren van ontbijt of het snijden van brood. De plankjes, gemaakt van duurzaam bamboe, meten ongeveer 22x15x0,8 cm, terwijl de complete set een compacte afmeting heeft van ongeveer 32x15x7 cm.

Voordelig en veelzijdig: De Houten Ontbijtplank Snijplank Set

Of je nu een lekkere brunch voorbereidt, gasten entertaint of gewoon een alledaags ontbijt serveert, deze voordelige houten ontbijtplank snijplank set is een must-have voor elke keuken. De set is niet alleen goedkoop, maar ook veelzijdig en praktisch voor verschillende gelegenheden. Gebruik de plankjes als serveerplanken voor kaas, fruit of brood bij een picknick, of als snijplanken voor het bereiden van maaltijden.

Productsamenstelling

- Materiaal: Bamboe - Aantal delen: 7 (6 ontbijtplankjes en 1 houder) - Afmeting ontbijtplankjes: ca. 22x15x0,8 cm - Afmeting complete set: ca. 32x15x7 cm - Kleur: Natuurlijk hout - Toepassing: Serveren en snijden Geniet van de veelzijdigheid en de voordelige prijs van deze houten ontbijtplank snijplank set. Het is de perfecte toevoeging aan elke keuken.

Productinformatie

Artikelnummer:
67609
Gewicht artikel (kg):
1.45
EAN:
8711295186189
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod