ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Oordoppen schuimrubber 8 st.

Oordoppen schuimrubber 8 st.


Oordoppen schuimrubber 8 st. Bescherm uw gehoor optimaal met deze set van 8 oordoppen van schuimrubber. De oordoppen zijn gemaakt van hoogwaardig schuimrubber en bieden een comfortabele pasvorm. Met h

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Oordoppen schuimrubber 8 st.

Bescherm uw gehoor optimaal met deze set van 8 oordoppen van schuimrubber. De oordoppen zijn gemaakt van hoogwaardig schuimrubber en bieden een comfortabele pasvorm. Met het handige plastic oordop bewaardoosje kunt u de oordoppen gemakkelijk meenemen en veilig opbergen.

Oordopjes gehoorbescherming schuimrubber 8 st.

Met deze set van 8 oordopjes van schuimrubber kunt u uw gehoor optimaal beschermen. De oordopjes zijn gemaakt van hoogwaardig schuimrubber en bieden een comfortabele pasvorm. Ze zijn ideaal voor gebruik in lawaaierige omgevingen, zoals concerten, festivals, bouwplaatsen, en meer. Met het handige plastic oordop bewaardoosje kunt u de oordopjes gemakkelijk meenemen en veilig opbergen.

Oordoppen schuimrubber 8 st. - Goedkoop en voordelig

Deze set van 8 oordoppen van schuimrubber is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Met deze voordelige oordoppen kunt u uw gehoor optimaal beschermen zonder de bank te breken. Ze zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals concerten, festivals, sportevenementen, en meer.

Oordoppen schuimrubber 8 st. - Toepasbaar voor verschillende gelegenheden

Deze set van 8 oordoppen van schuimrubber is perfect geschikt voor diverse gelegenheden waar gehoorbescherming nodig is. Of u nu naar een concert gaat, in een lawaaierige omgeving werkt, of gewoon wat rust en stilte wilt, deze oordoppen bieden de ideale oplossing. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en bieden een comfortabele pasvorm.

Productspecificaties:

  • Afmeting schuim oordoppen: ca. 1,3x2,5 cm
  • Aantal oordoppen: 8 stuks
  • Materiaal: schuimrubber
  • Inclusief plastic oordop

Productinformatie

Artikelnummer:
92462
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
8711252458342
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod