ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Opbergbox klein 24 cm

Opbergbox klein 24 cm


Productomschrijving Deze compacte opbergbox, met een afmeting van 24 cm, is een handige en veelzijdige oplossing voor het bewaren van allerlei soorten spullen. Gemaakt van duurzaam kunststof, is deze

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Deze compacte opbergbox, met een afmeting van 24 cm, is een handige en veelzijdige oplossing voor het bewaren van allerlei soorten spullen. Gemaakt van duurzaam kunststof, is deze opbergdoos voorzien van een afsluitbare deksel en een handig handvat voor gemakkelijk dragen en opbergen. Of je nu levensmiddelen, schoenpoets, naaispullen, schrijfwaren of verzorgingsspullen wilt bewaren, deze opbergbox is ideaal voor al deze doeleinden. De box wordt geleverd met een assorti kleur deksel, verkrijgbaar in blauw, oranje, lichtgroen of roze.

Voordelig en veelzijdig

Deze Opbergbox klein 24 cm is niet alleen voordelig, maar ook uiterst functioneel. Of je nu een handige opbergoplossing zoekt voor je keuken, badkamer, kantoor of hobbykamer, deze opbergbox is een goedkope en praktische keuze. De box is ook perfect voor het opbergen van spullen voor speciale gelegenheden, zoals feestartikelen of seizoensdecoraties.

Productspecificaties

  • Type: Opbergbox klein 24 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen: ca. 23,5x19,5x16 cm
  • Kleur: Assorti (blauw, oranje, lichtgroen of roze)
  • Kenmerken: Afsluitbare deksel, handvat

Productinformatie

Artikelnummer:
92813
Gewicht artikel (kg):
0.19
EAN:
8718692620209
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod