ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Opbergnet kind Disney Frozen

Opbergnet kind Disney Frozen


Prachtig Disney Frozen Opbergnet voor Kinderen Het Opbergnet kind Disney Frozen is een fantastische toevoeging aan elke kinderkamer. Het kleurrijke opbergnet, versierd met je favoriete personages uit

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Prachtig Disney Frozen Opbergnet voor Kinderen

Het Opbergnet kind Disney Frozen is een fantastische toevoeging aan elke kinderkamer. Het kleurrijke opbergnet, versierd met je favoriete personages uit Disney's Frozen, is een leuke en praktische manier om speelgoed, kleding en andere kleine spullen op te bergen. Met drie ruime etages biedt deze hangende organizer voldoende opbergruimte en houdt de kinderkamer netjes en opgeruimd. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. De afmeting van het speelgoednet is ongeveer 30x90 cm.

Voordelig en Veelzijdig: Disney Frozen Opbergnet voor Kinderen

Op zoek naar een betaalbare en veelzijdige oplossing voor de kinderkamer? Het Disney Frozen opbergnet voor kinderen is dan precies wat je nodig hebt. Dit voordelige opbergnet is perfect voor het opbergen van speelgoed, kleding, knuffels en andere kinderspullen. Het is niet alleen een praktisch hulpmiddel voor het opbergen, maar ook een geweldige manier om de kamer van je kind een leuke Frozen-thema touch te geven. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, dit opbergnet is altijd een schot in de roos.

Productspecificaties van het Disney Frozen Opbergnet

- Productsoort: Opbergnet kind Disney Frozen - Materiaal: Duurzaam netweefsel - Kleur: Multicolor met Frozen-thema ontwerp - Aantal etages: 3 - Afmeting: ca. 30x90 cm - Geschikt voor: Kinderen vanaf drie jaar - Toepassing: Voor het opbergen van speelgoed, kleding en andere kleine spullen.

Productinformatie

Artikelnummer:
36494
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8001410075352
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod