ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ophangsysteem 5 stelen

Ophangsysteem 5 stelen


Productbeschrijving: Toolmate Ophangsysteem 5 stelen Het Toolmate Ophangsysteem 5 stelen van Kinzo is de ideale oplossing voor het netjes en overzichtelijk opbergen van uw gereedschap. Dit stevige oph

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Toolmate Ophangsysteem 5 stelen

Het Toolmate Ophangsysteem 5 stelen van Kinzo is de ideale oplossing voor het netjes en overzichtelijk opbergen van uw gereedschap. Dit stevige ophangsysteem, gemaakt van duurzaam plastic, biedt plaats aan vijf stelen. Of het nu gaat om een bezem, schop of ander tuingereedschap, met dit systeem houdt u uw gereedschap georganiseerd. Dankzij het handige clicksysteem kunt u uw gereedschap gemakkelijk ophangen en weer verwijderen. Let op: het kan zijn dat zeer dunne en gladde stelen minder goed blijven zitten. Dit is eenvoudig op te lossen door wat ducktape om de steel te wikkelen op de plaats waar u de steel in de houder wilt hangen. De houder wordt geleverd in een assorti kleur van blauw, beige, zwart of donkergrijs.

Voordelig en veelzijdig: het Toolmate Ophangsysteem 5 stelen

Het Toolmate Ophangsysteem 5 stelen is niet alleen een goedkope oplossing voor het opbergen van uw gereedschap, maar ook zeer veelzijdig. Of u nu een hobbytuinier bent of een professional, dit ophangsysteem is een voordelige en praktische toevoeging aan uw werkplaats of schuur. Het systeem is toepasbaar voor verschillende soorten gereedschap en geschikt voor iedere gelegenheid, of u nu een grote schoonmaak plant of uw tuingereedschap voor het seizoen wilt opbergen.

Productspecificaties: Toolmate Ophangsysteem 5 stelen

  • Type: Ophangsysteem
  • Merk: Toolmate
  • Model: 5 stelen
  • Materiaal: Plastic
  • Kleur: Assorti (blauw, beige, zwart, donkergrijs)
  • Afmetingen: ca. 44,3x7x8 cm
  • Geschikt voor: De meeste stelen

Productinformatie

Artikelnummer:
91741
Gewicht artikel (kg):
0.69
EAN:
8711252640211
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod