ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Opscheplepel rvs groot 36 cm

Opscheplepel rvs groot 36 cm


Opscheplepel rvs groot 36 cm - Een onmisbaar hulpmiddel in uw keuken Deze Opscheplepel rvs groot 36 cm, ook wel bekend als grote metalen roerlepel, is een essentieel instrument in uw keuken. Het is ge

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Opscheplepel rvs groot 36 cm - Een onmisbaar hulpmiddel in uw keuken

Deze Opscheplepel rvs groot 36 cm, ook wel bekend als grote metalen roerlepel, is een essentieel instrument in uw keuken. Het is gemaakt door Excellent Housewares, een merk dat bekend staat om hun hoogwaardige keukenaccessoires. De opscheplepel is perfect voor het opscheppen en doorroeren van diverse gerechten zoals stamppot, aardappelen, groenten, pasta en saus. Met zijn grote afmeting van 36x6,8 cm, biedt deze roerlepel voldoende oppervlakte om efficiënt te kunnen roeren en opscheppen. Bovendien is deze roestvrijstalen opscheplepel uitgerust met een handig ophangoog, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is.

Een voordelige keuze voor elke keuken

Deze Opscheplepel rvs groot 36 cm is een zeer voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam keukenhulpmiddel. Het is een goedkoop, maar zeer praktisch hulpmiddel dat in geen enkele keuken mag ontbreken. Of u nu een professionele kok bent of gewoon graag thuis kookt, deze opscheplepel is geschikt voor elke gelegenheid. Van het bereiden van een eenvoudige doordeweekse maaltijd tot het serveren van een feestelijk diner, deze roestvrijstalen lepel maakt het koken en serveren een stuk eenvoudiger.

Products specificaties

  • Productsoort: Opscheplepel
  • Materiaal: Roestvrijstaal (rvs)
  • Merk: Excellent Housewares
  • Afmetingen: 36x6,8 cm (opscheplepel), 35x7x3 cm (artikel)
  • Extra: Voorzien van ophangoog

Productinformatie

Artikelnummer:
70504
Afmetingen:
35 x 7 x 3 cm
Afmetingen verpakking:
40 x 8 x 3 cm
Materiaal:
Metaal
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8719202495133
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod