ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Oranje piloten zonnebril
Oranje piloten zonnebril
Oranje piloten zonnebril
Oranje piloten zonnebril

Oranje piloten zonnebril


Productbeschrijving Oranje Piloten Zonnebril Winston De Oranje Piloten Zonnebril Winston is een must-have voor elke feestvierder en sportliefhebber. Deze vrolijke en opvallende bril, ook wel bekend a

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving Oranje Piloten Zonnebril Winston

De Oranje Piloten Zonnebril Winston is een must-have voor elke feestvierder en sportliefhebber. Deze vrolijke en opvallende bril, ook wel bekend als een oranje aviator bril, is de perfecte accessoire om je liefde voor Nederland te tonen. De bril is voorzien van UV 400 filter glazen die je ogen beschermen tegen de zon. Het stijlvolle ontwerp en de opvallende oranje kleur maken deze bril een echte eyecatcher. Met een afmeting van 14,5x6x14,5 cm past de bril bijna iedereen.

Voordelige Oranje Piloten Zonnebril voor Elke Gelegenheid

Deze goedkope Oranje Piloten Zonnebril Winston is ideaal voor diverse gelegenheden. Het is de perfecte bril voor carnaval, koningsdag, het EK of WK voetbal, of wanneer je een andere sportevenement bijwoont. Deze voordelige oranje pilotenbril is ook een leuke aanvulling op je outfit voor een themafeest of een festival. Kortom, de Oranje Piloten Zonnebril Winston is een betaalbare en leuke manier om je steun voor Nederland te tonen.

Productspecificaties Oranje Piloten Zonnebril Winston

- Type bril: Oranje piloten zonnebril - Model: Winston - Kleur: Oranje - Voorzien van UV 400 filter - Afmeting: ca. 14,5x6x14,5 cm - Geschikt voor diverse gelegenheden zoals carnaval, koningsdag, EK of WK voetbal, en andere sportevenementen.

Productinformatie

Artikelnummer:
10377
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8710712166407
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod