ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Outdoor multitool 13 funkties

Outdoor multitool 13 funkties


Outdoor multitool 13 functies Met deze inklapbare multi-tool tang van roestvrijstaal heeft u altijd het meest gebruikte gereedschap bij de hand. Deze outdoor multitool is een onmisbaar hulpmiddel tij

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Outdoor multitool 13 functies

Met deze inklapbare multi-tool tang van roestvrijstaal heeft u altijd het meest gebruikte gereedschap bij de hand. Deze outdoor multitool is een onmisbaar hulpmiddel tijdens trektochten, wandelingen, vissen, kamperen en nog veel meer. Het is voorzien van verschillende functies, waaronder een mes, opener, schroevendraaiers, nagelvijl en tang. De multitool wordt geleverd met een handig riemtasje, zodat u hem altijd gemakkelijk kunt meenemen.

Outdoor multitool 13 functies - Goedkoop en voordelig

Deze outdoor multitool is niet alleen handig, maar ook nog eens betaalbaar. Met zijn 13 functies is het een veelzijdig gereedschap dat voor allerlei gelegenheden gebruikt kan worden. Of u nu gaat kamperen, wandelen in de natuur of gewoon wat klusjes rondom het huis wilt doen, deze multitool komt altijd van pas. Dankzij het compacte formaat kunt u hem eenvoudig meenemen in het bijgeleverde riemtasje. Met de verschillende functies kunt u diverse taken uitvoeren, zoals het openen van flessen, schroeven vastdraaien en nagels vijlen. Kortom, een handig en voordelig hulpmiddel dat niet mag ontbreken in uw gereedschapscollectie.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Roestvrijstaal
  • Afmetingen (uitgeklapt): ca. 12x8,5x1 cm
  • Afmetingen (ingeklapt): ca. 1x8,5x12 cm
  • 13 functies: mes, opener, schroevendraaiers, nagelvijl, tang, etc.
  • Inclusief handig riemtasje

Productinformatie

Artikelnummer:
93727
Afmetingen:
1 x 8,5 x 12 cm
Materiaal:
Metaal
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8719202656237
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod