ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ovenwant Pannenlap Bloem

Ovenwant Pannenlap Bloem


Ovenwant Pannenlap Bloem - Luxe en Stijlvol De Ovenwant Pannenlap Bloem is een prachtige set die jouw keuken een luxueuze uitstraling geeft. Met het zwart-witte bloemendesign van 100% katoen voeg je

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Ovenwant Pannenlap Bloem - Luxe en Stijlvol

De Ovenwant Pannenlap Bloem is een prachtige set die jouw keuken een luxueuze uitstraling geeft. Met het zwart-witte bloemendesign van 100% katoen voeg je direct een vleugje elegantie toe aan je kookruimte. De ovenhandschoen heeft een afmeting van ca. 31x17 cm, terwijl de pannenlap een handig formaat heeft van ca. 21x21 cm.

Voordelige Ovenwant Pannenlap Bloem - Betaalbaar en Stijlvol

Ben je op zoek naar een goedkope ovenwant en pannenlap set met een stijlvolle uitstraling? Dan is de Ovenwant Pannenlap Bloem de perfecte keuze voor jou. Deze voordelige set biedt dezelfde luxe en kwaliteit als duurdere alternatieven, maar tegen een betaalbare prijs. Zo kun je jouw keuken upgraden zonder je budget te overschrijden.

Productspecificaties:

  • Materiaal: 100% katoen
  • Kleur: Zwart-wit
  • Afmeting ovenhandschoen: ca. 31x17 cm
  • Afmeting pannenlap: ca. 21x21 cm

Met de Ovenwant Pannenlap Bloem haal je niet alleen een praktische keukentool in huis, maar ook een stijlvolle accessoire. Bestel nu en geef jouw keuken een luxueuze uitstraling!

Productinformatie

Artikelnummer:
92280
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8711295705120
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod