ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Paardenbalsem Elina Med 500 ml

Paardenbalsem Elina Med 500 ml


Paardenbalsem Elina Med 500 ml Deze grote pot met paardenbalsem is de echte paardenkracht tegen gewrichts- en spierpijn. De paardengel zorgt voor ontspanning, verkoeling en verfrissing, en geeft verli

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Paardenbalsem Elina Med 500 ml

Deze grote pot met paardenbalsem is de echte paardenkracht tegen gewrichts- en spierpijn. De paardengel zorgt voor ontspanning, verkoeling en verfrissing, en geeft verlichting bij pijn en ongemak. De gel heeft een stimulerend, circulatie bevorderend, en kalmerend effect op de spieren en gewrichten. Gebruik de gel crème bij spier- en gewrichtspijnen, kneuzingen, verstuikingen, voor een betere bloeddoorstroming, reuma, artritis, krampen, bij het sporten en zwaar vermoeide benen. De afmeting van de pot is ongeveer 10,5x8 cm.

Paardenbalsem gel Elina Med 500 ml

Deze grote pot met paardenbalsem gel is de echte paardenkracht tegen gewrichts- en spierpijn. De paardengel zorgt voor ontspanning, verkoeling en verfrissing, en geeft verlichting bij pijn en ongemak. De gel heeft een stimulerend, circulatie bevorderend, en kalmerend effect op de spieren en gewrichten. Gebruik de gel crème bij spier- en gewrichtspijnen, kneuzingen, verstuikingen, voor een betere bloeddoorstroming, reuma, artritis, krampen, bij het sporten en zwaar vermoeide benen. De afmeting van de pot is ongeveer 10,5x8 cm.

Deze paardenbalsem is ook verkrijgbaar onder andere namen, zoals paardengel, paardencrème, en paardenzalf. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor diverse toepassingen. Of je nu last hebt van spierpijn na het sporten, gewrichtspijn door reuma, of vermoeide benen na een lange dag, deze paardenbalsem biedt verlichting. Het is een handig product om altijd bij de hand te hebben, zowel thuis als onderweg.

Specificaties:

  • Inhoud: 500 ml
  • Afmeting pot: ca. 10,5x8 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93038
Gewicht artikel (kg):
0.55
EAN:
4326470160614
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod