ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Boa paars brandveilig populair 180 cm

Boa paars brandveilig populair 180 cm


Productbeschrijving De Boa Paars Brandveilig Populair 180 cm is de perfecte accessoire voor een feestje of carnaval. Deze feestelijke boa is gemaakt van zachte, brandveilige veren in een levendige paa

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

De Boa Paars Brandveilig Populair 180 cm is de perfecte accessoire voor een feestje of carnaval. Deze feestelijke boa is gemaakt van zachte, brandveilige veren in een levendige paarse kleur. Met een lengte van 180 cm, kunt u deze om uw nek draperen of gebruiken om uw outfit een feestelijk tintje te geven. Het gewicht van 50 gram maakt het comfortabel om te dragen, zelfs voor langere periodes.

Voordelige keuze

Als je op zoek bent naar een betaalbare, maar toch opvallende toevoeging aan je feestoutfit, dan is de Boa Paars Brandveilig Populair 180 cm een uitstekende keuze. Deze voordelige boa is ideaal voor allerlei gelegenheden zoals carnaval, verkleedpartijtjes, themafeesten of zelfs een theatervoorstelling. Met deze goedkope boa kun je je outfit op een leuke en veilige manier opfleuren.

Productspecificaties

- Producttype: Boa - Kleur: Paars - Materiaal: Brandveilige veren - Lengte: 180 cm - Gewicht: 50 gram - Geschikt voor: Carnaval, feesten, theatervoorstellingen.

Productinformatie

Artikelnummer:
91928
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8713647646501
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod