ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Paashaas polystone met bloem solarlamp 16 cm

Paashaas polystone met bloem solarlamp 16 cm


Paashaas polystone met bloem solarlamp 16 cm Deze schattige Paashaas met boek is gemaakt van polystone en heeft een solar licht in de vorm van een bloem. Het is een leuke toevoeging aan je tuin, terra

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Paashaas polystone met bloem solarlamp 16 cm

Deze schattige Paashaas met boek is gemaakt van polystone en heeft een solar licht in de vorm van een bloem. Het is een leuke toevoeging aan je tuin, terras, serre of als paasdecoratie. De energiezuinige ledlamp werkt op zonne-energie en heeft een handige aan/uit knop. De solarlamp laadt overdag op en gaat automatisch branden zodra het donker wordt. Om optimaal gebruik te maken van de solarlamp, raden we aan om deze eerst 24 uur in het daglicht te zetten. De afmeting van de Paashaas is ongeveer 15,5x9,5x14,5 cm.

Paashaas polystone met bloem solarlamp 16 cm - Goedkoop en voordelig

Deze voordelige Paashaas polystone met bloem solarlamp is een betaalbare en leuke decoratie voor verschillende gelegenheden. Of je nu je tuin wilt opfleuren, je terras wilt verlichten of een feestelijke paasdecoratie wilt creëren, deze solarlamp is de perfecte keuze. Door het gebruik van zonne-energie is de lamp energiezuinig en hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Met de handige aan/uit knop kun je zelf bepalen wanneer de lamp brandt. Geniet van de sfeervolle verlichting van deze Paashaas polystone met bloem solarlamp!

Productspecificaties:

  • Materiaal: Polystone
  • Afmeting: 15 x 8 x 14 cm
  • Verlichting: Solarlamp met bloemvormige ledlamp
  • Energiebron: Zonne-energie
  • Aan/uit knop: Ja

Productinformatie

Artikelnummer:
65625
Afmetingen:
15 x 8 x 14 cm
Materiaal:
Polyresin
Gewicht artikel (kg):
0.45
EAN:
6972151313985
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod