ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Paaskrans met eieren 35 cm

Paaskrans met eieren 35 cm


Paaskrans met eieren 35 cm Deze prachtige paaskrans met eieren is een echte eyecatcher voor de paasperiode. De krans is gemaakt van gevlochten takken en is rijkelijk versierd met kunstbloemen en eiere

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Paaskrans met eieren 35 cm

Deze prachtige paaskrans met eieren is een echte eyecatcher voor de paasperiode. De krans is gemaakt van gevlochten takken en is rijkelijk versierd met kunstbloemen en eieren in trendy pastelkleuren. Met een diameter van ongeveer 35 cm aan de buitenkant en 20 cm aan de binnenkant, is deze krans perfect om op te hangen tijdens Pasen, als decoratief paasstukje of om rond een grote kaars te plaatsen. Het artikel is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afmeting van 26 x 26 x 10 cm.

Voordelige en veelzijdige paasdecoratie

Deze paaskrans met eieren is niet alleen een prachtige toevoeging aan je paasdecoratie, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Met zijn trendy pastelkleuren past hij perfect bij de lente en geeft hij een vrolijke sfeer aan elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar een decoratief item voor je voordeur, een tafelstuk voor je paasbrunch of gewoon een leuke accessoire om je huis in paassfeer te brengen, deze paaskrans is ideaal voor allerlei gelegenheden.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: doorsnede buiten ca. 35 cm, doorsnede binnen ca. 20 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting artikel: 26 x 26 x 10 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
65628
Afmetingen:
26 x 26 x 10 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.23
EAN:
4897087172135
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod