ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Paletmes rvs 37 cm

Paletmes rvs 37 cm


Paletmes rvs 37 cm Het professionele paletmes van roestvrij staal is een onmisbaar gereedschap in elke keuken. Met een lengte van 37 cm is dit paletmes ideaal voor het glad strijken van salades, het

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Paletmes rvs 37 cm

Het professionele paletmes van roestvrij staal is een onmisbaar gereedschap in elke keuken. Met een lengte van 37 cm is dit paletmes ideaal voor het glad strijken van salades, het opbrengen van crème en het glazuren van taarten. Het mes is voorzien van een handige ophanghaak, zodat je het gemakkelijk kunt opbergen en altijd binnen handbereik hebt.

Goedkoop en voordelig paletmes rvs

Ben je op zoek naar een goedkoop en voordelig paletmes van roestvrij staal? Dan is dit paletmes van 37 cm precies wat je nodig hebt. Met zijn scherpe prijs-kwaliteitverhouding biedt dit paletmes de perfecte oplossing voor elke keukenliefhebber. Het is een budgetvriendelijke keuze zonder in te leveren op de kwaliteit en functionaliteit.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Afmetingen: ca. 37,5x2x1,5 cm
  • Voorzien van ophanghaak

Met het paletmes rvs 37 cm haal je een veelzijdig keukengereedschap in huis. Het is ideaal voor het glad strijken van salades, het opbrengen van crème en het glazuren van taarten. Dankzij het roestvrij stalen materiaal is het mes duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De afmetingen van ca. 37,5x2x1,5 cm zorgen voor een goede grip en controle tijdens het gebruik. Het paletmes is bovendien voorzien van een handige ophanghaak, zodat je het gemakkelijk kunt opbergen en altijd binnen handbereik hebt.

Productinformatie

Artikelnummer:
47728
Merk:
Relaxdays
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
4052025213428
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod