ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pannenkoek slee 46 cm

Pannenkoek slee 46 cm


Pannenkoek slee 46 cm: plezier voor de kleintjes De Pannenkoek slee 46 cm is het ultieme winterplezier voor kinderen. Deze kunststof slee is perfect voor het glijden over sneeuwheuvels. Met zijn prof

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Pannenkoek slee 46 cm: plezier voor de kleintjes

De Pannenkoek slee 46 cm is het ultieme winterplezier voor kinderen. Deze kunststof slee is perfect voor het glijden over sneeuwheuvels. Met zijn profiel aan de bovenzijde biedt het een betere grip, terwijl het handvat ervoor zorgt dat je je goed vast kunt houden. De Pannenkoek slee, ook wel kinderslee of plastic slee genoemd, is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Het product wordt geleverd in een assorti kleur, namelijk rood of blauw. De afmetingen zijn ongeveer 46,5x33,5 cm.

Een voordelige en toepasbare slee

De Pannenkoek slee 46 cm is niet alleen een goedkoop alternatief voor de duurdere sleeën op de markt, maar het is ook een voordelige manier om de winterpret voor je kinderen te verhogen. Deze slee is toepasbaar op bijna elke sneeuwheuvel en is ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals een sneeuwdag thuis, een weekendje weg in de bergen of een vakantie naar een wintersportbestemming.

Productsamenstelling

- Kunststof slee - Bovenzijde voorzien van profiel voor betere grip - Handvat voor een goede houvast - Geschikt voor kinderen vanaf drie jaar - Wordt geleverd in rood of blauw - Afmetingen: ca. 46,5x33,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
92970
Gewicht artikel (kg):
0.15
EAN:
8711252952673
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod