ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pannenlap Cupcake

Pannenlap Cupcake


Pannenlap Cupcake 1 st. De Pannenlap Cupcake is een vrolijke en praktische toevoeging aan jouw keukengerei. Met een schattig cupcake dessin en een handige ophanglus, is deze pannenlap niet alleen func

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Pannenlap Cupcake 1 st.

De Pannenlap Cupcake is een vrolijke en praktische toevoeging aan jouw keukengerei. Met een schattig cupcake dessin en een handige ophanglus, is deze pannenlap niet alleen functioneel, maar ook een leuke decoratie voor in de keuken. Gemaakt van 100% katoen, biedt deze pannenlap optimale bescherming tegen hitte tijdens het koken. Met een afmeting van ongeveer 20,5x20,5 cm is deze pannenlap geschikt voor de meeste pannen en ovenschalen.

Goedkope en voordelige Pannenlap Cupcake

Ben je op zoek naar een goedkope en voordelige pannenlap met een schattig cupcake dessin? Dan is de Pannenlap Cupcake precies wat je nodig hebt! Deze pannenlap is niet alleen praktisch, maar ook betaalbaar. Met een assorti kleuruitvoering in roze of blauw, kun je jouw keuken opvrolijken zonder veel geld uit te geven. Profiteer van deze voordelige deal en bescherm je handen tegen hitte met de Pannenlap Cupcake.

Productspecificaties Pannenlap Cupcake:

  • Vrolijke pannenlap met ophanglus
  • Cupcake dessin
  • Gemaakt van 100% katoen
  • Assorti kleuruitvoering: roze of blauw
  • Afmeting: ca. 20,5x20,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92660
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8711295047749
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod