ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pantoffels heren badstof grijs zwart 41-42

Pantoffels heren badstof grijs zwart 41-42


Pantoffels heren badstof grijs zwart 41-42 Deze heren pantoffels in maat 41-42 zijn het toonbeeld van comfort en gemak. Gemaakt van zachte, warme badstof en voorzien van kunststof antislip zolen, bied

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Pantoffels heren badstof grijs zwart 41-42

Deze heren pantoffels in maat 41-42 zijn het toonbeeld van comfort en gemak. Gemaakt van zachte, warme badstof en voorzien van kunststof antislip zolen, bieden deze huisslippers een ongeëvenaard comfort tijdens het loungen thuis. De pantoffels, verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart, zijn de perfecte aanvulling op uw relaxte avonden thuis.

Voordelige en toepasbare pantoffels

Deze heren pantoffels zijn niet alleen voordelig, maar ook zeer toepasbaar. Ze zijn ideaal voor koude winteravonden, maar ook perfect voor een luie zondagochtend. Of je nu een filmavond plant of gewoon een dagje wilt ontspannen, deze goedkope heren pantoffels zijn een must-have. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor speciale gelegenheden zoals Vaderdag, verjaardagen of gewoon als een attent gebaar.

Productspecificaties

- Type: Heren pantoffels - Materiaal: Badstof - Zool: Kunststof antislip - Kleur: Grijs of Zwart - Maat: 41-42 - Merk: Apollo - Extra: Wordt assorti kleur uitgeleverd in zwart of grijs.

Productinformatie

Artikelnummer:
93244
Gewicht artikel (kg):
0.24
EAN:
8718051464086
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod