ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Paperclips metaal gekleurd 100 st

Paperclips metaal gekleurd 100 st


Paperclips metaal gekleurd 100 st Deze set met 100 geplastificeerde metalen paperclips is een handige toevoeging aan je kantoorbenodigdheden. Met een lengte van ca. 28 mm zijn ze perfect geschikt voor

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Paperclips metaal gekleurd 100 st

Deze set met 100 geplastificeerde metalen paperclips is een handige toevoeging aan je kantoorbenodigdheden. Met een lengte van ca. 28 mm zijn ze perfect geschikt voor het organiseren van je documenten en papierwerk. De paperclips zijn gemaakt van stevig metaal en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je ze kunt gebruiken om belangrijke pagina's te markeren of om je papieren op een speelse manier bij elkaar te houden.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een goedkope en voordelige oplossing om je documenten te ordenen? Deze paperclips van metaal zijn precies wat je nodig hebt. Met een betaalbare prijs en een set van 100 stuks ben je verzekerd van voldoende voorraad om al je papieren bij elkaar te houden. Bespaar geld en houd je kantoor netjes georganiseerd met deze voordelige paperclips.

Productspecificaties:

  • Aantal: 100 stuks
  • Materiaal: Metaal
  • Lengte: ca. 28 mm
  • Kleur: Gevarieerd
  • Geplastificeerd: Ja

Met deze set van 100 gekleurde metalen paperclips kun je je documenten op een handige en leuke manier ordenen. Bestel vandaag nog en geniet van de voordelige prijs en de kwaliteit die deze paperclips bieden. Houd je kantoor netjes en georganiseerd met deze praktische kantoorbenodigdheden.

Productinformatie

Artikelnummer:
2486
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
4203700785642
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod