ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Paraplu kind dier 96 cm

Paraplu kind dier 96 cm


Paraplu kind dier 96 cm Deze vrolijke automatische kinderparaplu met een leuk dieren dessin is perfect voor regenachtige dagen. De paraplu is gemaakt van stevig metaal en heeft een handig kunststof h

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Paraplu kind dier 96 cm

Deze vrolijke automatische kinderparaplu met een leuk dieren dessin is perfect voor regenachtige dagen. De paraplu is gemaakt van stevig metaal en heeft een handig kunststof handvat. Met één druk op de knop klapt de paraplu automatisch open, waardoor kinderen snel beschermd zijn tegen de regen. De paraplu wordt assorti geleverd in de vorm van een bij, lieveheersbeestje en/of kikker, wat het extra leuk maakt voor kinderen.

Paraplu kind dier 96 cm - Voordelig en veelzijdig

Deze voordelige kinderparaplu met dierendessin is een must-have voor kinderen tijdens regenachtige dagen. Of het nu naar school, de speeltuin of een uitje is, deze paraplu biedt optimale bescherming tegen de regen. Met een diameter van ongeveer 96 cm is de paraplu ruim genoeg om kinderen droog te houden. Het automatische openingsmechanisme zorgt ervoor dat de paraplu snel en gemakkelijk te gebruiken is. De paraplu wordt assorti geleverd in verschillende leuke dierenprints, waardoor kinderen er altijd trendy uitzien in de regen.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Metaal
  • Handvat: Kunststof
  • Automatische opening
  • Afmetingen: Lengte ca. 67 cm, doorsnede ca. 96 cm
  • Assorti levering in bij, lieveheersbeestje en/of kikker

Productinformatie

Artikelnummer:
93761
Gewicht artikel (kg):
0.23
EAN:
4326470185501
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod