ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Parasolhoes 175 cm Kinzo

Parasolhoes 175 cm Kinzo


Parasolhoes 175 cm Kinzo De Parasolhoes 175 cm Kinzo is een stevige kunststof hoes die uw parasol beschermt tegen vuil, vocht en verkleuring door de zon. Met deze hoes kunt u uw parasol veilig en gema

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Parasolhoes 175 cm Kinzo

De Parasolhoes 175 cm Kinzo is een stevige kunststof hoes die uw parasol beschermt tegen vuil, vocht en verkleuring door de zon. Met deze hoes kunt u uw parasol veilig en gemakkelijk opbergen, zodat deze langer meegaat en er altijd netjes uitziet. De hoes is voorzien van een handig koord waarmee u deze strak kunt aantrekken, zodat de hoes goed om uw parasol blijft zitten.

Voordelige Parasolhoes 175 cm Kinzo

Op zoek naar een goedkope en voordelige parasolhoes van hoge kwaliteit? Dan is de Parasolhoes 175 cm Kinzo de perfecte keuze. Deze betaalbare hoes biedt dezelfde bescherming als duurdere alternatieven, maar tegen een lagere prijs. Met deze voordelige hoes kunt u uw parasol eenvoudig beschermen en zo geld besparen op dure reparaties of vervangingen. Investeer in de kwaliteit en bescherming van uw parasol met deze betaalbare optie.

Productspecificaties

  • Materiaal: stevig kunststof
  • Bescherming tegen vuil, vocht en verkleuring
  • Afmetingen: ca. 175x24 cm
  • Voorzien van een handig aantrekkoord

Productinformatie

Artikelnummer:
91768
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8711252167787
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod