ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Parfum Black by Black Onyx

Parfum Black by Black Onyx


Ontdek de Verleidelijke Geur van Black by Black Onyx Parfum Laat je verleiden door de exotische en sensuele geur van Black by Black Onyx parfum. Deze unieke geurcompositie is een ware traktatie voor d

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Verleidelijke Geur van Black by Black Onyx Parfum

Laat je verleiden door de exotische en sensuele geur van Black by Black Onyx parfum. Deze unieke geurcompositie is een ware traktatie voor de zintuigen. De combinatie van patchouli, guave, peer, tiarebloem, honing en musk creëert een zoete, verleidelijke geur die je niet snel zult vergeten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe dagelijkse geur of iets speciaals voor die bijzondere gelegenheid, Black by Black Onyx parfum is de perfecte keuze.

Black by Black Onyx Parfum: Betaalbare Luxe voor Elke Gelegenheid

Op zoek naar een voordelig geprijsd parfum dat toch luxe en exclusiviteit uitstraalt? Zoek niet verder dan Black by Black Onyx. Deze betaalbare geur is perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het is een ideaal cadeau voor een geliefde, of een fijne traktatie voor jezelf. Van een romantisch diner tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst, met Black by Black Onyx maak je altijd een onvergetelijke indruk.

Productspecificaties van Black by Black Onyx Parfum

- Merk: Black Onyx - Productsoort: Parfum - Inhoud: 100 ml - Geurcompositie: Patchouli, guave, peer, tiarebloem, honing en musk - Geschikt voor: Dagelijks gebruik en speciale gelegenheden - Prijsklasse: Voordelig - Verpakking: Stijlvolle zwarte flacon - Unisex: Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92665
Merk:
Black Onyx
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8712828230249
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod