ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Parfum Black Onyx Female Beauty

Parfum Black Onyx Female Beauty


Introductie van Parfum Black Onyx Female Beauty Laat je omhullen door de onweerstaanbare geur van Parfum Black Onyx Female Beauty. Deze fascinerende geur voor vrouwen is een uitgebalanceerde mix van b

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie van Parfum Black Onyx Female Beauty

Laat je omhullen door de onweerstaanbare geur van Parfum Black Onyx Female Beauty. Deze fascinerende geur voor vrouwen is een uitgebalanceerde mix van bloemige tonen, waaronder Fresia, Jasmijn, Gardenia en Damascene Madras. Het is een geur die net zo uniek en elegant is als jij. Deze verleidelijke geur, ook bekend als Eau de Parfum Black Onyx Female Beauty, is een ware ode aan de vrouwelijkheid en belichaamt de essentie van pure schoonheid.

Toepassing en Gelegenheid

Het Eau de Toilette Black Onyx Female Beauty is niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar ook veelzijdig inzetbaar. Het is perfect voor dagelijks gebruik, waardoor je je elke dag speciaal kunt voelen. Het is ook ideaal voor speciale gelegenheden, zoals een romantisch diner of een avondje uit. De subtiele, maar toch opvallende geur maakt het een perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een voordelig, maar toch luxueus parfum.

Productspecificaties

- Product: Parfum Black Onyx Female Beauty - Inhoud: 100 ml - Geurnoten: Fresia, Jasmijn, Gardenia, Damascene Madras - Type: Eau de Parfum - Merk: Black Onyx - Voor: Vrouwen - Gebruik: Dagelijks en speciale gelegenheden Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Parfum Black Onyx Female Beauty en laat je unieke schoonheid stralen.

Productinformatie

Artikelnummer:
93835
Merk:
Black Onyx
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8712828230300
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod