ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Parfum Black Onyx Green

moederdag


Productomschrijving Parfum Black Onyx Green Ontdek de onweerstaanbare verleiding van Parfum Black Onyx Green. Dit sensuele en frisse parfum is een ware geursensatie voor zowel mannen als vrouwen. Met

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving Parfum Black Onyx Green

Ontdek de onweerstaanbare verleiding van Parfum Black Onyx Green. Dit sensuele en frisse parfum is een ware geursensatie voor zowel mannen als vrouwen. Met een unieke mix van appel, magnolia, komkommer, grapefruit, lelietjes-van-dalen, viooltjes, rozen, amber en hout, is deze geur een ware symfonie van geurnoten die een onuitwisbare indruk achterlaat. Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse geur of een speciale geur voor bijzondere gelegenheden, Parfum Black Onyx Green is altijd de perfecte keuze.

Voordelige Keuze voor elke Gelegenheid

Parfum Black Onyx Green is niet alleen een prachtige geur, maar ook een voordelige keuze. Het is een betaalbaar parfum dat een luxe en hoogwaardige geurbeleving biedt. Het is ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor speciale gelegenheden zoals een romantische date, een belangrijke vergadering of een avondje uit met vrienden. Het is een veelzijdige geur die zich aanpast aan jouw stemming en de gelegenheid. Zo heb je altijd de juiste geur bij de hand, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten.

Productspecificaties Parfum Black Onyx Green

- Producttype: Eau de Parfum

- Merk: Black Onyx

- Geur: Green

- Inhoud: 100 ml

- Geurnoten: Appel, magnolia, komkommer, grapefruit, lelietjes-van-dalen, viooltjes, rozen, amber, hout

- Geslacht: Unisex

- Geschikt voor: Dagelijks gebruik en speciale gelegenheden

Productinformatie

Artikelnummer:
92642
Merk:
Black Onyx
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8712828230218
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod