ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Parfum Black Onyx Pianissimo

Parfum Black Onyx Pianissimo


Ontdek de Verleidelijke Geur van Parfum Black Onyx Pianissimo Parfum Black Onyx Pianissimo is meer dan een parfum, het is een uitdrukking van elegantie, verfijning en passie. Deze betoverende geur is

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Verleidelijke Geur van Parfum Black Onyx Pianissimo

Parfum Black Onyx Pianissimo is meer dan een parfum, het is een uitdrukking van elegantie, verfijning en passie. Deze betoverende geur is een unieke blend van exotische ingrediënten zoals roze grapefruit, bloedsinaasappel en mandarijn, aangevuld met de sensuele tonen van jasmijn, ceder en amber. Deze geursensatie is verpakt in een stijlvolle flacon van 90 ml, waardoor het een prachtig cadeau is voor uzelf of een geliefde. Het is meer dan een geur, het is Black Onyx Pianissimo.

Voordelig genieten met Parfum Black Onyx Pianissimo

Op zoek naar een betaalbaar, maar toch luxueus parfum? Parfum Black Onyx Pianissimo is een voordelige keuze voor iedereen die wil genieten van een hoogwaardige geur zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Dit parfum is perfect voor elke gelegenheid; of het nu een normale werkdag is, een speciale avond uit of een romantisch diner voor twee. Met zijn verleidelijke geurnoten zal Parfum Black Onyx Pianissimo ongetwijfeld indruk maken en u een gevoel van zelfvertrouwen en allure geven.

Productspecificaties Parfum Black Onyx Pianissimo

- Product: Parfum Black Onyx Pianissimo - Inhoud: 90 ml - Geurnoten: Roze grapefruit, bloedsinaasappel, mandarijn, jasmijn, ceder en amber - Type: Eau de Parfum - Geschikt voor: Alle gelegenheden - Merk: Black Onyx Ervaar de verleidelijke kracht van Parfum Black Onyx Pianissimo en omhul uzelf met deze betoverende geur. Het is meer dan een parfum, het is een beleving.

Productinformatie

Artikelnummer:
92653
Merk:
Black Onyx
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8712828230362
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod